Cleopatra Daily
Usunięcie konta i danych
Jak usunąć konto Cleopatra Daily i wszystkie swoje dane – w aplikacji albo bez niej.
W aplikacji
- Tylko konto: Ustawienia › Konto › Usuń konto.
- Konto i wszystkie dane: Ustawienia › Co wie Cleopatra › Usuń wszystkie moje dane. Działa także offline – usunięcie na serwerze zostanie dokończone, gdy telefon połączy się z siecią.
Bez aplikacji
Jeśli nie masz już aplikacji, napisz z adresu powiązanego z kontem na [email protected] z tematem „Usunięcie konta”. Jeśli logowałaś się przez Apple lub Google, opisz to w wiadomości – pomożemy odnaleźć konto. Usuniemy je w ciągu 30 dni i potwierdzimy e-mailem.
Co zostaje usunięte
- konto, metody logowania i sesje,
- powiązana zaszyfrowana kopia synchronizacji,
- liczniki pytań do coacha AI,
- klient w RevenueCat (status subskrypcji) i odwołanie logowania przez Apple.
Po usunięciu konta nie przechowujemy żadnych danych powiązanych z kontem. Dane zapisane na telefonie usuwa opcja „Usuń wszystkie moje dane” albo odinstalowanie aplikacji. Usunięcie konta nie anuluje subskrypcji – zrób to w ustawieniach App Store lub Google Play.